Naantalin Löyly

Yleisurheilu


Yleisurheilujaosto

Yleisurheilujaoston toiminnan avulla halutaan tarjota jäsenille elämyksiä liikunnan parissa. Yleisurheilujaoston tehtävänä on tukea ja kannustaa lapsia ja nuoria sekä heidän vanhempiaan liittymään ja pysymään mukana Naantalin Löylyn ry:n toiminnassa. Toiminnalla pyritään kehittämään lasten ja nuorten liikuntaa, ehkäisemään syrjäytymistä, lisäämään suvaitsevaisuutta ja kannustamaan perheitä yhteiseen harrastamiseen. Toiminnan ohjenuorana toimivat Nuoren Suomen Sinettikriteerit.
Ohjaus- ja valmennustoiminnan tavoitteena on luoda olosuhteet, joissa kukin urheilija kykenee saavuttamaan omat henkilökohtaiset päämääränsä. Yleisurheilujaoston tavoitteena on taata aikuisyleisurheilijoiden jatkuva kehittyminen ja arvokilpailumenestyksen turvaaminen seuran kokonaisresurssit huomioiden. Jatkuvana tavoitteena on saada kasvavasta harrastajajoukosta nousemaan yhä useampia urheilijoita jatkamaan sisulisäiän jälkeenkin seurassa kilpaurheilun tai ohjaus- ja järjestötoiminnan parissa.
Jaosto hankkii aktiivisesti uusia ohjaajia ja valmentajia. Uusien ja olemassa olevien toimijoiden kouluttamiseen panostetaan.

Yleisjaoston kokoonpano kaudelle 2019
Aleksi Mehto (pj)
Kari Kleemola
Sanna Tegelberg
Toni Huppunen
Sami Mäkinen
Sami Wasström
Anna Valtanen
Päivi Helevä-Launonen
Christian Vänttinen
Marja Viirretjärvi-Vepsä
Merja Raitanen
Aarno Liimatta

 
 
Yleisurheilun 14-15v SM-kilpailut Naantalissa
 
Lapset ja nuoret


Löyly somessa:

fb   Insta

 
 
Copyright © 2020 Naantalin Löyly | Webbinen.net