Naantalin Löyly

Kausimaksut


Yleisurheilun jäsen- ja harjoitusmaksut kaudella 2022 (1.1.-31.12.2022)

Kannatusjäsenmaksut:
Vuosimaksu 20€
Ainaisjäsenmaksu 200€

Yleisurheilun kausimaksut sisältävät seuran jäsenmaksun 20€ ja harjoitusmaksun. Kausimaksu ei sisällä SUL:n yleisurheilulisenssiä, joka pitää hankkia itse Suomisportin kautta. Kausilasku lähetetään sähköpostiin pääsääntöisesti marraskuun aikana.
2004 ja aikaisemmin syntyneet 200€
2005 - 2008 välisenä aikana syntyneet 180€
2009 - 2012 välisenä aikana syntyneet (3 harj./vko) 150€
2013 - 2014 välisenä aikana syntyneet (2 harj./vko) 130€
2015 syntyneet (n. 1,5 harj./vko) 95€
2016 ja myöhemmin syntyneet (1 harj./vko) 70€

Ohjattuja harjoituksia voi olla ainakin osan vuotta enemmän kuin sulkeissa olevat luvatut minimimäärät. Tarkastakaa voimassa olevat harjoituskerrat ja -vuorot harjoitukset-sivulta tai ohjaajalta.

 
 

Korvaukset

Yli 9-vuotiaat urheilijat osallistuvat terveyden salliessa vähintään pm-kisoihin omissa lajeissaan. Erikseen valittavilla urheilijoilla on velvoite osallistua myös SM-kisoihin, pm-tason viesteihin sekä Merkki-Mitalicup -kisaan, Seuracup-osakilpailuihin sekä mahdollisesti Seuracupin finaaliin edustamaan seuraa.

Seura vastaa piirinmestaruuskisojen, seuracupien, SM- ym. arvokilpailujen osallistumismaksuista. Kaikki muut kilpailut (esim. aluekilpailut ja piirin myöntämät) urheilija maksaa itse.

SM-kilpailuihin mennään seuran lähettämänä:
- Päiväraha SM-kisoihin lähetetyille on 25 € kilpailupäivältä.
- Majoituksesta korvataan kilpailua edeltävältä päivältä korkeintaan 50 €, jos matka kilpailupaikalle on vähintään 200 km.
- Matkakorvaus maksetaan taulukon mukaan.
- SM-hallikilpailuista korvataan vain osanottomaksu ja maksetaan päiväraha 25 €.

Kaiken ikäisille urheilijoilla kertyy menestysbonusta hyvästä menestyksestä SM- ja pm-kilpailuissa. Yli 13-vuotiaille urheilijoille kertyy lisäksi kulukorvausta tulostason (A-luokan tuloksen) mukaan. Menestysbonusta ja kulukorvausta voi käyttää urheiluun liittyvien kulujen kattamiseen kuitteja vastaan. Aikuisurheilijoilla kulukorvauksen saaminen täysimääräisenä edellyttää urheilijan itseltään tai vanhemmilta / huoltajilta aktiivista osallistumista seuran toimintaan = toimitsijatehtävät kilpailuissa ym. Jos näin ei tapahdu, kulukorvausta pienennetään 10 %. Korvaus maksetaan tositteita vastaan tasaisesti koko kauden ajalta. Kulukorvaus tarkistetaan kilpailukauden päätyttyä.


 
 
Yleisurheilun 14-15v SM-kilpailut Naantalissa
 
Lapset ja nuoret


Löyly somessa:

fb   Insta

 
 
Copyright © 2022 Naantalin Löyly | Webbinen.net