Naantalin Löyly

Jerry Jokinen viides nuorten Olympiafestivaaleilla


Jerry Jokinen on sijoittunut viidenneksi nuorten Olympiafestivaalien 10000 metrin kävelyssä. Yleisurheilusivun juttu. (23.7.2019)
 
 

Mitaleita poikien pm-otteluista


Lukas Brandt on voittanut P11-sarjan kolmiottelun piirinmestaruuden. Viljami Launonen sijoittui samassa kisassa toiseksi. Tulokset löytyvät tästä.
 
 

Mitaleita tyttöjen pm-otteluista


Naantalin Löylyn urheilijat saavuttivat neljä mitalia tyttöjen pm-otteluista. Alisa Launonen voitti T9-sarjan kolmiottelun piiriennätyspisteillä 1041. Alisan pisteet ovat myös Suomen kaikkien aikojen parhaat T9-sarjassa. Milla Aarnio voitti T11-sarjan kolmiottelun. Matilda Mehto oli toinen T12-sarjan neliottelussa. Emmi Tiljander oli kolmas T13-sarjan neliottelussa. Tulokset löytyvät tästä.
 
 

Mitaleita pm-kisoista


Ilana Onnela on voittanut piirinmestaruuden N17-sarjan 400 metrin aidoissa. Mikael Salminen on saavuttanut pm-pronssia M17-sarjan 800 metrillä. Tulokset löytyvät tästä.
 
 

Jerry Jokiselle Suomen mestaruus


Jerry Jokinen on voittanut Suomen mestaruuden M17-sarjan 10 kilometrin maantiekävelyssä. Tulokset löytyvät tästä.
 
 

Mitaleita pm-kilpailuista


Naantalin Löylyn urheilijat saavuttivat yhdeksän mitalia yleisen sarjan ja 17-vuotiaiden piirinmestaruuskilpailujen ensimmäisenä kilpailupäivänä. Sami Mäkinen voitti miesten 110 m aidat ja Siri Savolainen naisten kolmiloikan. Löyly otti kolmoisvoiton N17-sarjan korkeudessa Viivi Perälän voittaessa sekä Aino Takalan ja Melina Riikosen jakaessa hopean. Samuel Kotilehto oli toinen M17-sarjan keihäässä. Ilana Onnela oli toinen N17-sarjan 400 metrillä. Jami Vepsä oli kolmas miesten pituudessa. Mikael Salminen oli kolmas M17-sarjan 400 metrillä. Tulokset löytyvät tästä.
 
 

Löyly toinen Pm-sisulisämaastoviestissä


Naantalin Löyly on sijoittunut toiseksi pm-sisulisämaastoviestissä. Joukkuessa juoksivat Saana Virtanen, Aamos Tuhkala, Nella Virtanen, Lukas Brandt, Iida Vähätalo, Hannes Santavuori, Elli Vainio ja Daniel Onnela. Tulokset löytyvät tästä .
 
 

Mitaleita pm-maastoista


Naantalin Löylyn urheilijat saavuttivat kuusi henkilökohtaista mitalia 9-15-vuotiaiden pm-maastoista. Lisäksi joukkuekisoista tuli neljä mitalia. Piirinmestaruuden saavuttivat Hannes Santavuori P12-sarjassa ja Alisa Launonen T9-sarjassa. Pm-hopeaa saavuttivat Lukas Brandt P11-sarjassa ja Nella Virtanen T10-sarjassa. Pm-pronssia saavuttivat Aleksi Immonen P12-sarjassa ja Eero Kaunisto P10-sarjassa. Löyly voitti P11- ja P12-sarjan joukkuekilpailun. Löyly oli toinen T9-sarjan joukkuekisassa ja kolmas T10-sarjan joukkuekisassa. Tulokset löytyvät tästä ja tästä.
 
 

Mitaleita lasten pm-halliotteluista


Naantalin Löylyn urheilijat saavuttivat neljä mitalia 9-13-vuotiaiden pm-halliotteluista. Lukas Brandt voitti P11-sarjan kolmiottelun ja Alisa Launonen T9-sarjan kolmiottelun. Viljami Launonen oli toinen P11-sarjan kolmiottelussa. Elina Hakuni oli kolmas T10-sarjan kolmiottelussa. Tulokset löytyvät tästä. (16.3.2019)
 
 

Mitaleita pm-hallikilpailujen toisena kilpailupäivänä


Naantalin Löylyn urheilijat saavuttivat kahdeksan mitalia 9-13-vuotiaiden pm-hallikilpailujen toisena kilpailupäivänä. Lukas Brandt voitti P11-sarjan 60 metrin aidat ja oli kolmas kuulassa. Viljami Launonen voitti P11-sarjan korkeuden. Alisa Launonen voitti T9-sarjan pituuden. Lauri Tahkola oli toinen P11-sarjan 1000 metrillä ja korkeudessa. Emmi Tiljander oli toinen T13-sarjan 60 metrin aidoissa. Minttu Lautkankare oli kolmas T9-sarjan 1000 metrillä. Tulokset löytyvät tästä. (3.3.2019)
 
 

Mitaleita pm-hallikilpailujen ensimmäisenä kilpailupäivänä


Naantalin Löylyn urheilijat saavuttivat 11 mitalia 9-13-vuotiaiden pm-hallikilpailuiden ensimmäisenä kilpailupäivänä. Lukas Brandt voitti P11-sarjan 60 metriä ja oli toinen pituudessa. Viljami Launonen voitti P11-sarjan pituuden ja oli toinen 60 metrillä. Emmi Tiljander voitti T13-sarjan pituuden ja oli kolmas 60 metrillä. Alisa Launonen voitti T9-sarjan 40 metriä. Fanni Paana oli toinen T11-sarjan 60 metrillä. Vilmer Strømsvik oli kolmas P11-sarjan 60 metrillä. Tomas Haulisto oli kolmas P9-sarjan kuulassa. Elina Hakuni oli kolmas T10-sarjan korkeudessa. Tulokset löytyvät tästä. (2.3.2019)


 
 

Mitaleita SM-halleista


Markus Teijula on voittanut SM-hallikilpailujen 800 metriä ja sijottunut 400 metrillä kolmanneksi. Samoissa kisoissa Jerry Jokinen saavutti SM-pronssia 5000 metrin kävelyssä, ja Elias Tuominen oli 800 metrillä kuudes. Tulokset löytyvät tästä.
 
 

Kaksi mestaruutta pm-hallikilpailuista


Jami Vepsä on voittanut pm-hallikilpailuissa M19-sarjan pituuden. Samoissa kisoissa Siri Savolainen voitti N19-sarjan kolmiloikan. Tulokset löytyvät tästä.
 
 

Teijula toinen hallimaaottelussa


Markus Teijula on sijoittunut toiseksi Pohjoismaiden hallimaaottelun 800 metrillä. Markuksen aika oli 1.50,27, joka on hänen halliennätyksensä. Tulokset löytyvät tästä.
 
 

Mitaleita pm-halliviesteistä


Naantalin Löyly saavutti viisi mitalia 11-15-vuotiaiden pm-halliviesteistä. Löyly voitti P11-sarjan 4x85 metriä, P11-sarjan 3x510 metriä ja T11-sarjan 3x510 metriä. Löyly oli toinen P13-sarjan 4x85 metrillä ja kolmas T13-sarjan 4x85 metrillä. Tulokset löytyvät tästä.
 
 

Mitaleita pm-hallikilpailuista


Markus Teijula on voittanut hallipiirinmestaruuden 800 metrillä. Siri Savolainen saavutti kaksi mitalia pm-hallikilpailuista. Hän oli toinen kolmiloikassa ja kolmas pituudessa. Tulokset löytyvät tästä.
 
 

Löyly palkitsi urheilijoitaan kauden 2018 päätösjuhlassa


Naantalin Löylyn yleisurheilukauden 2018 päätösjuhla pidettiin urheilutalolla 18.11.2018. Tilaisuudessa jaettiin mestaruuskisojen palkinnot ja palkittiin kauden aikana ansioituneita urheilijoita. Merkittävimpien tunnustuspalkintojen saajat ovat alla.
Naantalin Löylyn paras urheilija 2018: Markus Teijula
Paras miesurheilija: Markus Teijula
Paras naisurheilija: Suvi-Maria Sirola
Paras ikäkausipoika: Lari Nikkanen
Paras ikäkausityttö: Ilana Onnela
Merkki-Mitalin kannustuspokaali: Christian Vänttinen
Karjalaisten kannustuspokaali: Jerry Jokinen
Spotox-palkinto: Samuel Kotilehto
Vuoden hyppääjä: Juha Sola
Vuoden juniorihyppääjä: Alisa Launonen
Vuoden heittäjä: Eemeli Aarnio
Vuoden junioriheittäjä: Matilda Mehto
Vuoden juoksija: Elias Tuominen
Vuoden juniorijuoksija: Lukas Brandt
Paras korkeushyppääjä: Viivi Perälä
Vuoden ELMO: Viljami Launonen
Vuoden joukkue: SM-viestien M-sarjan 4x800 m joukkue Aatu Koivisto, Christian Vänttinen, Elias Tuominen ja Markus Teijula
Vuoden urakoijat: Sanna, Isla ja Loviisa Lehtonen
Vuoden tulokas: Mikael Salminen
Vuoden joukkuekaveri: Jasper Ketoniemi
Vuoden yllättäjä: Lauri Tahkola
Vuoden kannustaja: Elli Vainio
Vuoden esikuvat: Christian Vänttinen ja Siri Savolainen
Vuoden juniorivalmentaja: Kari Kleemola
Vuoden Löylyläinen: Toni Huppunen

 
 

Kolme mestaruutta neliotteluiden pm-kisoista


Lukas Brandt on voittanut P11-sarjan, Eero Kaunisto P9-sarjan ja Alisa Launonen T9-sarjan neliottelun piirinmestaruuden. Viljami Launonen oli toinen P11-sarjan neliottelun pm-kisassa. Tulokset löytyvät tästä.
 
 

SM-viesteistä mestaruus


Naantalin Löyly on voittanut Mikkelissä käydyissä SM-viesteissä miesten 4x800 metriä. Joukkueessa juoksivat Aatu Koivisto, Christian Vänttinen, Elias Tuominen ja Markus Teijula.
 
 

Jerry Jokinen käveli Suomen ennätyksen


Jerry Jokinen on kävellyt Suomen ennätyksen M17-sarjan 3000 metrillä. Jerryn voittoaika Mynämäellä käydyissä pm-ratakävelyissä oli 12.43,0h. Tulokset löytyvät tästä.
 
 

Teijula ja Jokinen Suomi-Ruotsi-maaottelussa


Markus Teijula sijoittui toiseksi Suomi-Ruotsi-maaottelun 800 metrillä. Lisäksi Markus oli mukana Suomen 4x400 metrin viestijoukkueessa. Jerry Jokinen voitti Suomi-Ruotsi-maaottelun M17-sarjan 5000 metrin kävelyn. Tulokset löytyvät tästä ja tästä.
 
 

Mestaruus aluemestaruusviesteistä


Naantalin Löyly on voittanut aluemestaruuden M19-sarjan 4x100 metrin viestissä. Joukkueessa juoksivat Topi Haapasaari, Jami Vepsä, Pauli Raitanen ja Matias Niinimaa. Tulokset löytyvät tästä.
 
 

Mitaleita lasten pm-viestien toisena kilpailupäivänä


Naantalin Löyly saavutti kolme mitalia 9-15-vuotiaiden pm-viestien toisena kisapäivänä. Löyly voitti P15-sarjan 4x100 metriä, oli toinen T15-sarjan 4x80 metrin aidoissa ja kolmas T15-sarjan 4x800 metrillä. Tulokset löytyvät tästä.
 
 

Mitaleita lasten pm-viestien ensimmäisenä kisapäivänä


Naantalin Löyly saavutti viisi mitalia 9-15-vuotiaiden pm-viestien ensimmäisenä kisapäivänä. Löyly voitti P11-sarjan 4x600 metriä ja T9-sarjan 4x50 metriä. Löyly sijoittui toiseksi P11-sarjan 4x50 metrillä ja T9-sarjan 4x400 metrillä. Löyly oli kolmas 9-vuotiaiden 8x40 metrin sekasukkulaviestissä. Tulokset löytyvät tästä.
 
 

Elias Tuominen Pohjoismaiden mestaruuskisoissa


Elias Tuominen on sijoittunut kuudenneksi Pohjoismaiden mestaruuskisojen M19-sarjan 800 metrillä. Lisäksi Elias oli mukana Suomen voittoisassa M19-sarjan 4x400 metrin viestijoukkueessa. Tulokset löytyvät tästä.
 
 

Markus Teijulalle Pohjoismaisten ja Baltian mestaruus


Markus Teijula on voittanut 22-vuotiaiden Pohjoismaisten ja Baltian mestaruuden 800 metrillä. 400 metrillä Markus sijoittui toiseksi. Tulokset löytyvät tästä.
 
 

Menestystä nuorten SM-kisoista


Naantalin Löylyn urheilijat menestyivät hyvin 14-17-vuotiaiden SM-kilpailuissa Saarijärvellä ja Espoossa. Jerry Jokinen voitti M16-sarjan 5000 metrin kävelyn. Eemeli Aarnio oli toinen M16-sarjan keihäässä. Suvi-Maria Sirola oli kolmas N17-sarjan keihäässä. Ilana Onnela oli kolmas T15-sarjan 80 metrin aidoissa ja neljäs 300 metrin aidoissa. Viivi Perälä oli neljäs T14-sarjan korkeudessa. Melina Riikonen oli kahdeksas N16-sarjan korkeudessa. Naantalin Löyly oli kolmas P15-sarjan kiekon joukkuekilpailussa. Joukkueessa heittivät Lari Nikkanen ja Atte Bohm. Naantalin Löyly oli kolmas P15-sarjan moukarin joukkuekilpailussa. Joukkueessa heittivät Samuel Kotilehto ja Lari Nikkanen. Tuloksia löytyy tästä ja tästä.
 
 

Mitaleita nuorten SM-kisoista


Markus Teijula on voittanut M22-sarjan Suomen mestaruuden sekä 400 metrillä että 800 metrillä. Elias Tuominen on voittanut M19-sarjan Suomen mestaruuden 800 metrillä ja sijoittunut 400 metrillä toiseksi. Tulokset löytyvät tästä.
 
 

Mitaleita 9-15-vuotiaiden pm-kilpailujen kolmantena kisapäivänä


Naantalin Löylyn urheilijat saavuttivat 22 mitalia 9-15-vuotiaiden pm-kilpailujen kolmantena kilpailupäivänä. Alisa Launonen voitti T9-sarjan 40 metriä ja korkeuden sekä oli kolmas keihäässä. Lukas Brandt voitti P10-sarjan 150 metriä ja 60 metrin aidat. Ilana Onnela voitti T15-sarjan 80 metrin aidat ja kolmiloikan. Viljami Launonen voitti P10-sarjan korkeuden ja oli toinen 60 metrin aidoissa. Emmi Tiljander voitti T12-sarjan kolmiloikan ja oli kolmas 60 metrin aidoissa. Milla Aarnio voitti T10-sarjan keihään. Lauri Tahkola oli toinen sekä P10-sarjan 150 metrillä että korkeudessa. Daniel Onnela oli toinen P13-sarjan 60 metrin aidoissa ja kolmas pituudessa. Pm-hopeaa saavuttivat Eetu Heinonen P13-sarjan kuulassa, Jasper Aho P13-sarjan keihäässä ja Roope Uusikartano P12-sarjan keihäässä. Pm-pronssia saavuttivat Onni Flinkman P15-sarjan 300 metrillä, Atte Bohm P15-sarjan keihäässä ja Viivi Perälä T14-sarjan korkeudessa. Tulokset löytyvät tästä.
 
 

Mitaleita 9-15-vuotiaiden pm-kilpailujen toisena kisapäivänä


Naantalin Löylyn urheilijat saavuttivat 19 mitalia 9-15-vuotiaiden pm-kilpailujen toisena kilpailupäivänä. Lukas Brandt voitti P10-sarjan 60 metriä ja pituuden. Ilana Onnela voitti T15-sarjan 300 metrin aidat ja pituuden. Viljami Launonen voitti P10-sarjan keihään ja oli toinen pituudessa. Daniel Onnela voitti P13-sarjan 1000 metriä. Aleksi Immonen voitti P11-sarjan 1000 metriä. Emmi Tiljander voitti T12-sarjan pituuden. Alisa Launonen voitti T9-sarjan pituuden. Pm-hopeaa saavuttivat Onni Flinkman P15-sarjan 800 metrillä, Veikko Paana P12-sarjan korkeudessa, Lauri Tahkola P10-sarjan 1000 metrillä ja Ada Pöllänen T15-sarjan keihäässä. Pm-pronssia saavuttivat Eetu Heinonen P13-sarjan 60 metrillä, Juhana Paasikivi P13-sarjan kiekossa, Matilda Mehto T11-sarjan kiekossa, Fanni Paana T10-sarjan 60 metrillä ja Milla Aarnio T10-sarjan korkeudessa. Tulokset löytyvät tästä.
 
 

Mitaleita muokarinheiton pm-kisoista


Samuel Kotilehto on sijoittunut toiseksi ja Lari Nikkanen kolmanneksi P15-sarjan moukarin pm-kisassa. Jasper Aho oli toinen P13-sarjan moukarin pm-kisassa. Tulokset löytyvät tästä.
 
 

Sami Mäkinen hopealle pm-esteissä


Sami Mäkinen on sijoittunut toiseksi 3000 metrin esteiden piirinmestaruuskisassa. Tulokset löytyvät tästä.
 
 

Markus Teijulalle kaksi Suomen mestaruutta


Markus Teijula on voittanut kaksi Suomen mestaruutta Jyväskylässä 19.-22.7.2018 pidetyissä Kalevan kisoista. Perjantaina Markus voitti 400 metriä ajalla 47,77 ja sunnuntaina 800 metriä ajalla 1.49,38. Muista löylyläisistä Juha Sola ylsi pituushypyn loppukilpailuun sijoittuen siinä yhdeksänneksi. Tulokset löytyvät tästä.
 
 
Lapset ja nuoret

 
 
Copyright © 2019 Naantalin Löyly | Webbinen.net